Ловецът на бежанци Динко Вълев разказа своята версия  за бурната

...
Ловецът на бежанци Динко Вълев разказа своята версия  за бурната
Коментари Харесай

Динко за побоя над бившата си: Купих й цици за 20 бона, а я хващам да праща голи снимки на някакъв дъртак

Ловецът на бежанци Динко Вълев описа своята версия  за бурната разлъка с някогашната си другарка Десислава. За пръв път - месеци след обвиняванията на хубавицата, ямболията разкрива детайлности към въпросната вечер, в която тя твърди, че е пребита брутално от него. „ Купих й силиконови цици за 20 000 лева, а единствено няколко дни по-късно я пипвам да праща голи фотоси на някакъв 56-годишен старец от Велико Търново. Излизам от банята и я виждам. Веднага я изгоних “, сподели Динко пред " Флагман ". Той обаче отхвърля да е пребивал някогашната си възлюбена.

Самата Десислава описа напълно друга версия. По нейните думи във съдбовната вечер на 11 април ямболията почнал да я удря с юмруци по главата, тъй като отказала да отключи телефона си, с цел да го ревизира. От боязън дамата въпреки всичко отключила мобилното устройство и му го дала. Тогава Динко я блъснал в бъбреците и тя паднала превита на земята. Казва, че мъчно е дишала, а Динко й взел палеца, с цел да отключи още веднъж телефона. Според Деси кошмарът траял близо час.

Динко взел по-голям нож и понечил да й отреже част от косата. Тя се пробвала да се дръпне обратно, само че той я удрял от самото начало, описа младата жена. Завлякъл я до банята, влезнал и заключил вратата. Тя няма явен спомен какъв брой дълго са останали там – 10 – 15 минути. Тя викала и молила да я пусне, тъй като има потребност от лекарска помощ, само че той отказал.

Според Динко не е имало сходно нещо, а всичко траяло единствено няколко минути.Ловецът на мигранти твърди, че откакто излязъл от банята, видял по какъв начин Деси праща свои голи фотоси на различен мъж и я изгонил от вкъщи си.

„ Давах всичко за нея, а тя какво направи? Ако би спокойно седяло, не би знамение видяло. Но животът продължава. Вече имам нова другарка и не желая повече да виждам и да слушам за Десислава”, разяснява ямболията.

Пред нашата медия той изрично отхвърли да има подадена тъжба против него от страна на потърпевшата Деси.

Репортерска инспекция на Флагман.бг обаче сподели напълно друго нещо. Не единствено, че има тъжба, само че и е почнало досъдебно произвеждане против Динко за нанасяне на междинна телесна щета. Ако бъде приет за отговорен по сходно обвиняване, ямболията може да получи до 5 години затвор.

В момента се изчаква заключението на правосъдния доктор. Той обаче е единствено един за областите Ямбол и Сливен и по тази причина мнението се бави. Ако медикът квалифицира пострадванията на Деси като лека телесна щета, казусът най-вероятно ще бъде избран като незначителен и даже да бъде приет за отговорен, Динко ще би трябвало да заплати минимална санкция.

„ Аз съм положително момче, само че след този случай какъв ли не ме изкараха. Ама те говореха и че брат ми е гей, а аз нямам брат”, приключи в типичния си жанр ямболският ловджия на мигранти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР